Auto servis Dragan - Svilajnac

as-feder  Nudimo Vam: Reglažu trapova na putničkom, kombi i mini teretnom programu vozila kompjuterom najnovije generacije marke Hofmann; Balansiranje točkova za motorcikle, vozila putničkog, kombi i mini teretnog programa sa ili bez centralnog otvora; Ispravljanje čeličnih i aluminijumskih felni i po potrebi varenje istih savremenom tehnologijom (TIG postupak); Vulkanizerske usluge, montaža pneumatika na motorciklima, putničkom, kombi i mini teretnom programu; Krpljenje guma; Ugradnju svih vrsta šofer-šajbni za sve tipove vozila; Auto mehaniku; Nabavku i ugradnju svih delova. Od jeseni 2007.godine dostupna je opcija montaže pax točkova i run-flat guma...

Prijateljski linkovi (04)

Prezentacije uz saradnju Hosting001.net

Prikaz #
Naslov Pogodaka
Link www.sirotinjaraja.info

O tome kako je to biti siromah, u Srbiji

496
Link www.aferaltribune.net

Politika, pravo, istorija filozofije, web design, - Nebojša Dajić, Daja

452
Link www.skolasedlare.org

Osnovna škola "Branko Radičević", selo Sedlare u opštini Svilajnac, Srbija. Sajt uređuju učenici uz pomoć profesorke Tanje Blagojević.

469
Link www.resavskipostonosa.com

Ресавски поштоноша - Периодични часопис - Вести из Свилајнца, Деспотовца и околине

412

4xgif0cdklub002 thumb  Na stranicama koje slede predstavljamo firme iz Svilajnca u želji da lakše stupite u kontakt sa njima. Trenutno se sakupljaju podaci i sajt je u početnoj fazi izrade. Ukoliko želite da i Vaša firma nađe mesto u adresaru javite se i pošaljite nam svoje podatke. Objavljivanje osnovnih podataka je besplatno, za sada, a ostali načini reklamiranja definisani su cenovnikom koji je objavljen na sajtu. Uskoro detaljnije o različitim oblicima reklamiranja i kompletnom radu adresara.