Sita plus - Svilajnac

sitastill  Već duži niz godina Bojan Sitić izgrađuje svoj frizerski stil kroz oblikovanje ženskih i muških frizura. Kada jednom dođete u naš salon pitanje sa početka ove stranice više neće izazivati dilemu kod Vas. Modni frizerski salon "Sita plus" Svilajnac nudi sledeće usluge: Šišanje, feniranje i bojenje kose. Posebna pažnja posvećuje se dubinskoj nezi kose. U toku usluge u ponudi je osveženje u vidu bar tri vrste kafe, fina paleta čajeva i naravno raznovrsni voćni sokovi i ostali bezalkoholni napici. Zakazivanje je obavezno i ono Vam omogućava da na red dođete bez puno čekanja, u zakazano vreme. Preporučujemo zakazivanje 2 - 3 dana unapred, u zavisnosti od usluge koja Vam bude trebala.

Prijateljski linkovi (04)

Prezentacije uz saradnju Hosting001.net

Prikaz #
Naslov Pogodaka
Link www.sirotinjaraja.info

O tome kako je to biti siromah, u Srbiji

559
Link www.aferaltribune.net

Politika, pravo, istorija filozofije, web design, - Nebojša Dajić, Daja

506
Link www.skolasedlare.org

Osnovna škola "Branko Radičević", selo Sedlare u opštini Svilajnac, Srbija. Sajt uređuju učenici uz pomoć profesorke Tanje Blagojević.

527
Link www.resavskipostonosa.com

Ресавски поштоноша - Периодични часопис - Вести из Свилајнца, Деспотовца и околине

464

4xgif0cdklub002 thumb  Na stranicama koje slede predstavljamo firme iz Svilajnca u želji da lakše stupite u kontakt sa njima. Trenutno se sakupljaju podaci i sajt je u početnoj fazi izrade. Ukoliko želite da i Vaša firma nađe mesto u adresaru javite se i pošaljite nam svoje podatke. Objavljivanje osnovnih podataka je besplatno, za sada, a ostali načini reklamiranja definisani su cenovnikom koji je objavljen na sajtu. Uskoro detaljnije o različitim oblicima reklamiranja i kompletnom radu adresara.